un centru multicultural

Centrul de activități din Comuna Vidra este potrivit tuturor antrenorilor, trainerilor, cadrelor didactice sau persoanelor care doresc să susțină cursuri sau activități sportive, educative și/sau culturale pentru copiii din proximitate, să organzieze serbări sau evenimente pentru copii.

Sala de antrenament, cu o suprafață 200 mp, prin generozitatea ei, permite susținerea cursurilor și evenimentelor dedicate unui număr mare de persoane: concerte, ateliere pentru copii / adulți, întruniri, ședințe sau conferințe.

Sala de clasă, cu o suprafață de 30 mp, permite susținerea claselor teoretice, întrunirilor mici, meditațiilor sau chiar a ședințelor cu un număr restrâns de participanți. Acest spațiu se poate utiliza concomitent cu sala de antrenament, ca spațiu alternativ complementar.

facilități

Centrul dispune de o sală de antrenament dotată în mod profesionist și aliniată standardelor pentru antrenamentele de performanță, o sală de curs ideală pentru activități teoretice și întruniri ale unor grupuri mai restrânse, două grupuri sanitare moderne, o curte interioară și un spațiu de lounge destinat vizitatorilor.

videoproiecție

Spațiul dispune de un perete alb de 8 mp, potrivit tuturor tipurilor de proiecții, prezentări sau afișaje.

La cerere se poate oferi și un videoproiector performant.

Comuna Vidra, Strada Principală, nr. 293 - Etaj 1

Spațiul este situat într-un punct accesibil atât din București, cât și din Comunele Vidra, Berceni sau Dobreni. Dispune de 4 locuri de parcare.

petreceri tematice

Spațiul permite și organizarea petrecerilor tematice, a zilelor de naștere, serbări sau alte evenimente pentru copii & adulți. Spațiul este modular și permite montarea unor pereți despărțitori pentru adaptarea spațiului la nevoile evenimentului.

colaborare

pași de urmat

Pasul 1 - Ne contactezi pe unul din canalele disponibile

Pasul 2 - Ne oferi toate detaliile cu privire la ce dorești să susții în centrul de activități

Pasul 3 - Noi îți trimitem oferta de preț

Pasul 2 - Vii să vezi spațiul și să ne cunoaștem

Pasul 3 - Semnăm contractul

Pasul 4 - Îți începi activitatea

tarife
Tariful pentru închiriere variază în funcție de numărul de ore / zile, de facilitățile necesare evenimentului și de dimensiunea spațiului închiriat.

date de contact

Contactează-ne la: 

(+40) 740.142.729

sau la:

office@flucs.ro