cursuri de englză

PENTRU COPII ȘI TINERI

Despre curs

United Kingdom De la posibilitatea de a-ți lărgi orizonturile interacționând cu oameni și culturi de pretutindeni, au acces sporit la numeroase surse de informație și numeroase oportunități profsionale, abilitatea de a vorbi o limbă străină îi poate oferi copilului tău numeroase avantaje pe termen lung.

Tarife și pachete

Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă de participare?

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.

Cum procedez pentru a mă înscrie la curs?

Înscrierea la cursul de dans are 2 etape:

  1. Completara formularului de înscriere -  se poate completa online în secțiunea Înscrie-te online sau fizic la primul curs susținut de copil (formularul fiind oferit de către antrenor)
  2. Achitarea abonamentului dorit - se poate achita online in sectiunea Plătește online sau la centru direct antrnorului.
Cum pot să avansez la grupa de avansați, respectiv de performanță?

Orice cursant nou înscris va intra automat în grupa de începători. Pentru a avansa la grupa de avansați este nevoie să fi participat la minimum 5 concursuri și să fii legitimat la clubul de dans (prin card și viză medicală active). Pentru a avansa la grupa de performanță trebuie să fi participat la minimum 10 concursuri de dans.

Plecăm în concediu. Cât trebuie să achit?

Calculează numărul de cursuri la care poți participa și alege unul din abonamentele care te avantajează din secțiunea „Tarife” din pagina de curs.

Ce beneficii am ca membru flucs?

Membrii flucs. beneficiază de reduceri la evenimentele noastre, oferte și promoții la abonamentele de curs și prețuri preferențiale în taberele de vară.

Ce este o ședință privată?

O ședință privată este o oră de curs privată, susținută de antrenor cu maximum 2 participanți. Ședințele private se recomandă cursanților care doresc să aprofundeze materia predată la cursul de grup.

Cum pot beneficia de o ședință privată?

Vorbește cu antrenorul tău în legătură cu ședința privată. Împreună veți stabili data și ora ședinței. Ședința privată se achită la sală.

0 %
Procent ocupare grupă

Grupă - Nivel începător

Sedințe individuale