cursuri de balet

PENTRU COPII ╚śI TINERI

Despre curs

­čę░ Baletul este o disciplin─â care combin─â mi╚Öcarea cu arta ╚Öi este asociat cu gra╚Ťia, echilibrul ╚Öi u╚Öurin╚Ťa cu care dansatorii se mi╚Öc─â pe scen─â. Desigur, ├«n spatele tuturor acestor elemente se afl─â mult─â munc─â ╚Öi efort.
­čę░ Baletul reprezint─â at├ót o form─â de mi╚Öcare prin care copiii se dezvolt─â ├«ntr-un mod armonios, c├ót ╚Öi o modalitate de exprimare a emo╚Ťiilor prin intermediul mi╚Öc─ârilor desf─â╚Öurate pe ritmul muzicii.
­čę░ La flucs. ├«mbin─âm cursurile de balet cu activit─â╚Ťi distractive, ├«nv─â╚Ť├ónd pa╚Öii de baz─â ai marilor balete precum ÔÇ×Lacul LebdelorÔÇÖÔÇÖ, ÔÇ×Sp─ârg─âtorul de nuciÔÇŁ, ÔÇ×GiselleÔÇŁ, toate ├«ntr-o atmosfer─â relaxant─â ╚Öi plin─â de entuziasm.
­čę░ Totodat─â, cursul va dezvolta mobilitatea copiilor, va corecta postura, va ├«nt─âri musculatura ╚Öi va tonifia corpul copilului, pentru ca acesta s─â se bucure de o dezvoltare armonioas─â ╚Öi sus╚Ťinut─â.

Iată câteva dintre beneficiile cursurilor de dans:

  • Dezvolt─â musculatura, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte for╚Ťa muscular─â, flexibilitatea ╚Öi amplitudinea mi╚Öc─ârilor.

  • Ofer─â un sentiment de m├óndrie ╚Öi realizare, cresc├ónd stima de sine.

  • Ajut─â la dezvoltarea inteligen╚Ťei emo╚Ťionale.

  • Participarea regulat─â la cursuri poate ajuta copiii mici s─â ├«╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile sociale.

  • Dezvolt─â con╚Ötientizarea senzorial─â, cunoa╚Öterea – care include aten╚Ťia, memoria ╚Öi ├«nv─â╚Ťarea.

  • Baletul dezvolt─â disciplina ╚Öi autocontrolul.

  • Dezvolt─â leg─âtura ├«ntre muzic─â ╚Öi anumite emo╚Ťii, traduc├ónd-o prin dans (pa╚Öi u╚Öori pentru triste╚Ťe ╚Öi salturi mai energice pentru fericire – de exemplu)

  • ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte starea de spirit ╚Öi este o form─â de distrac╚Ťie pentru cei mici.

Tarife și pachete

Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă de participare?

Po╚Ťi participa ╚Öi copii de 3 ani. Po╚Ťi veni cu cel mic la curs ╚Öi vom evalua situa╚Ťia pe loc.

Cum m─â preg─âtesc pentru prima ╚Öedin╚Ť─â?
Prima ╚Öedin╚Ť─â este de prob─â, s─â ne acomod─âm unii cu al╚Ťii. Tocmai de aceea ╚Öedin╚Ťa se achit─â separat, achizi╚Ťion├ónd produsul "╚śedin╚Ť─â de grup - Nivel ├«ncep─âtor".
Ulterior, la curs, ve╚Ťi primi formularul de ├«nscriere care trebuie predat din momentul achit─ârii abonamentului.
Cum procedez pentru a mă înscrie la curs?

Înscrierea la cursul de balet are 2 etape:

  1. Completara formularului de ├«nscriere -┬á se poate completa online ├«n sec╚Ťiunea┬á├Änscrie-te online sau fizic la primul curs sus╚Ťinut de copil (formularul fiind oferit de c─âtre antrenor)
  2. Achitarea abonamentului dorit - se poate achita online in sectiunea Plătește online sau la centru direct antrnorului.
Ce beneficii am ca membru flucs?

Membrii flucs. beneficiaz─â de reduceri la evenimentele noastre, oferte ╚Öi promo╚Ťii la abonamentele de curs ╚Öi pre╚Ťuri preferen╚Ťiale ├«n taberele de var─â.

Ce este o ╚Öedin╚Ť─â privat─â?

O ╚Öedin╚Ť─â privat─â este o or─â de curs privat─â, sus╚Ťinut─â de antrenor cu maximum 2 participan╚Ťi. ╚śedin╚Ťele private se recomand─â cursan╚Ťilor care doresc s─â aprofundeze materia predat─â la cursul de grup.

Cum pot beneficia de o ╚Öedin╚Ť─â privat─â?

Vorbe╚Öte cu antrenorul t─âu ├«n leg─âtur─â cu ╚Öedin╚Ťa privat─â. ├Ämpreun─â ve╚Ťi stabili data ╚Öi ora ╚Öedin╚Ťei. ╚śedin╚Ťa privat─â se achit─â la sal─â.

Grup─â incep─âtori | 4-6 ani

Grup─â incep─âtori | 7+

Sedin╚Ťe private