preloader

Club de lectura

PENTRU COPII ȘI TINERI

Despre clubul de lectură

Clubul de lectură este o comunitate sau un grup de persoane care se adună regulat pentru a citi și discuta cărți. Aceste cluburi au fost populare de-a lungul istoriei și au devenit o modalitate minunată de a împărtăși și de a dezvolta interesul pentru literatură.

Care este scopul unui club de lectură?

Promovarea lecturii

Scopul principal al cluburilor de lectură este de a încuraja și promova lectura. Cluburile de lectură oferă o oportunitate de a citi cărți pe care, altfel, oamenii ar putea să nu le aleagă.

Dezvoltarea discuțiilor literare

Cluburile de lectură permit membrilor să discute cărțile citite, să împărtășească impresii, să analizeze temele, personajele și stilul autorului, să dezbată interpretări și să se conecteze prin intermediul discuțiilor literare.

De-a lungul atelierelor, pornind de la povești, copiii își vor dezvolta abilitatea pentru lectură, abilitatea de a înțelege ușor idei și situații noi, de a argumenta si de a-și articula clar ideile.

Fiecare atelier este special și pornește cu o poveste pe care o vom descoperi împreună! Citim, scriem și lăsăm creativitatea să ne ghideze, ținând cont de vârsta fiecărui participant și nivelul de citire!

Gândurile și impresiile fiecărei întâlniri vor fi păstrate intr-un jurnal sau vor fi împărtașite la final cu colegii de atelier!

Tarife și pachete

Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă de participare?

Poți participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.

Cum mă pregătesc pentru prima ședință?
Prima ședință este de probă, să ne acomodăm unii cu alții. Tocmai de aceea ședința se achită separat, achiziționând produsul "Ședință de grup - Nivel începător".
Ulterior, la curs, veți primi formularul de înscriere care trebuie predat din momentul achitării abonamentului.
Cum procedez pentru a mă înscrie la curs?

Înscrierea la cursul de balet are 2 etape:

  1. Completara formularului de înscriere -  se poate completa online în secțiunea Înscrie-te online sau fizic la primul curs susținut de copil (formularul fiind oferit de către antrenor)
  2. Achitarea abonamentului dorit - se poate achita online in sectiunea Plătește online sau la centru direct antrnorului.
Ce beneficii am ca membru flucs?

Membrii flucs. beneficiază de reduceri la evenimentele noastre, oferte și promoții la abonamentele de curs și prețuri preferențiale în taberele de vară.

Ce este o ședință privată?

O ședință privată este o oră de curs privată, susținută de antrenor cu maximum 2 participanți. Ședințele private se recomandă cursanților care doresc să aprofundeze materia predată la cursul de grup.

Cum pot beneficia de o ședință privată?

Vorbește cu antrenorul tău în legătură cu ședința privată. Împreună veți stabili data și ora ședinței. Ședința privată se achită la sală.

Galerie foto

Despre curs

Sedințe private

Conectează cont

Încă nu ai un cont?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.
0 servicii Coș