Clase disponibile

Cursurile flucs. pentru copii sunt concepute pentru a stimula imaginația, a dezvolta abilități variate și a promova învățarea prin experiențe distractive. Aceste programe oferă o paletă largă de activități, cum ar fi arta și creația, știința experimentelor, muzica și dansul, sporturile și activitățile în aer liber. În cadrul acestor cursuri, copiii au oportunitatea de a explora propriile interese, de a învăța prin joc și de a interacționa cu alți copii într-un mediu educativ și captivant.

Evenimente

Un program afterschool reprezintă o oportunitate valoroasă pentru elevi de a continua și extinde procesul educațional dincolo de orele de școală. Aceste programe oferă un mediu sigur și stimulant în care copiii pot să-și dezvolte abilitățile academice, să exploreze interesele personale prin activități creative și să se implice în proiecte sociale și recreative. Ei beneficiază de sprijin suplimentar pentru teme, asistență în înțelegerea materiilor școlare și interacțiune cu alți elevi, contribuind astfel la dezvoltarea abilităților sociale și la creșterea încrederii în sine.

Învățăm să ne dezvoltăm armonios împreună

centrul flucs.

Un centru multidisciplinar pentru activități dedicate unei dezvoltări personale armonioase. Cursuri captivante și dinamice pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

380+

cursanți înscriși

O comunitate dinamică de cursanți a căror satisfacție validează eficacitatea abordării noastre.

200+

competiții

La centrul flucs ne împărtășim performanțele și cultivăm perseverență prin participarea constantă la concursuri și competiții

10+

antrenori & profesori

O echipă prietenoasă de tineri profesioniști cu experiență în industrie și în domeniul educației non-formale.

14+

ani de experiență

De mai bine de 14 ani ne perfecționăm arta (ne pregătim pentru excelență) și ne împărtășim pasiunea cu întreaga comunitate.