Tel: (+40)754.295.977 / (+40)735.661.682

ÎNSCRIERE CURSANT

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIRE

  Nume cursant complet:

  Dată de naștere:

  Telefon:

  Email reprezentant legal:

  Nume reprezentant (părinte):

  Activitate:  DESPRE CURS
  MAI MULTE INFORMAȚII NECESARE

  Cursurile de teatru oferă copilului un mediu sigur în care acesta poate, prin intermediul jocului și a atmosferei degajate, să își acceseze toate resursele necesare în procesul maturizării. Conținutul emoțional puternic și energia copilului este canalizată în acțiuni creative, cu scop educațional. Totodată favorizează socializarea în colectivitatedepășirea timidității, explorarea metodelor de adaptabilitate și crește eficiența de învățare.

  Punem preț pe calitatea exercițiilor și dobândirea de către cursant a elementelor necesare dezvoltării lui individuale. Tocmai de aceea vârsta minimă de înscriere este 6 ani.

  Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!

  Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

  Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.

  PROGRAM CURSURI

  SÂMBĂtĂ

  10:00 - 12:00 - Curs de teatru - copii

  Rămâi conectat

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI ALĂTURI DE NOI

  ÎNSCRIERE CURSANT

  COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIRE

   Nume cursant complet:

   Dată de naștere:

   Telefon:

   Email reprezentant legal:

   Nume reprezentant (părinte):

   Activitate:   Pasul 1 - Citește documentele

   Înainte de înscriere îți recomandăm să citești cu atenție lista de documente pe care o avem disponibilă mai jos.

   Pasul 1 - Completează formularul de înscrier

   Completează formularul cu datle participantului la curs și a reprezentantului legal pentru a participa la următorul curs.

   După completarea formularului vei primi automat un email cu informațiile necsare participării și cu formularul d înscriere în format PDF. Acest formular se poate printa, semna și aduce la prima ședință.

   După finalizarea înscrierii online te așteptăm la prima ședință gratuită la cursul pe care l-ai selectat.

   Coș