Regulament intern

REGULI GENERALE 

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor cursanților/abonașilor, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor din incintă. 

Cunoasterea insusirea si respectarea Regulamentului de Ordine Interioara este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează centrul. 

Cunoastereainsusirea si respectarea Regulamentului de Ordine Interioara este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează centrul. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului si semnarea Formularului de Inscrierecertificati ca ati luat la cunostiinta Regulamentul de Ordine Interioara si ca va obligati sa il respectati, fiind constient de faptul ca nerespectarea acestuia duce la anularea sedintei sau a abonamentului. 

Accesul in incinta unității al celor care nu sunt titulari de abonament de membru se va face numai dupa achitarea a contravalorii serviciilor solicitate, alese din oferta disponibila la acel moment. 

Atat parintii cat si copiii sunt rugati sa mentina ordinea si curatenia in locatie. 

Este interzis accesul cu animale de companie in sală sau în vestiar. 

Membrilor li se interzice utilizarea in cadrul sălii FLUCS, a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta fizica si/sau verbala, atat fata de ceilalti membri sau invitati ai membrilor cat si fata de personal. Membrii nemultumiti de serviciile noastre trebuie sa anunțe antrenorul sau să trimită o sesizare la office@flucs.ro. 

Renuntarea la serviciile optate, din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate. 

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul Regulament si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul locației si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial. 

Conducerea poate interzice accesul sau indeparta din unitate persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membrii, provoacă daune materiale sau de imagine. 

Abonatii si clientii nu vor avea acces in zonele rezervate personalului, care vor fi semnalizate corespunzator. 

 

DESFĂȘURAREA CURSURILOR 

Trainerii isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia clubului si pe site-ul oficial. 

Inscrierea in cadrul clubului se face pe baza cartii de identitate, accesul in club fiind permis numai dupa completarea formularului de inscriere. 

Renuntarea la serviciile optate, din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate. 

Ne rezervam dreptul de a suspenda temporar posibilitatea unei persoane de a face programari, daca aceasta nu isi respecta rezervarile la curs. 

Vă rugăm să ajungeţi cu 10 minute înaintea orei de curs pentru a avea destul timp de schimbat în echipamentul sportiv. 

Anularea unei rezervari deja confirmata se face cu minim 2 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se considera sedinta efectuata. 

Folosirea de catre cursant a telefonului mobil in sala / în timpul cursurilor este interzisa; 

Nu suntem răspunzători pentru pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale. 

La accesul in salile de antrenament membrii sunt obligati sa aiba echipament sportiv corespunzator fiecarui curs. Este interzisa intrarea membrilor si/sau invitatilor acestora in salile de antrenament cu pantofi de strada. 

Este voie sa fotografiati, sa filmati sau sa inregistrati, doar in cazul in care exista o aprobare de la instructor/antrenor; 

Pentru o buna desfasurare a cursului cat si o atentie sporita a copiilor va rugam sa reduceti tonul discutiilor la minimum (sală/vestiar); 

Membrii declara implicit prin folosirea serviciilor oferite ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite. 

MODALITĂȚI DE PLATA  

Plata serviciilor se realizeaza numai la antrenor/online. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. 

Plata se va face până la data limită stabilită de coordonatorul / trainer-ul cursului. 

Termenul limită pentru plata abonamentului este pana in primele 10 zile ale lunii, acesta avand valabilitatea in funcție de abonament; 

 

PLATFORMĂ ONLINE 

Pentru a participa la cursurile online este necesare urmatoarele: cameră video, microfon, laptop/pc. 

Este interzisă participarea la curs fară posibilitatea de a porni camera web. In caz contrariu coordonatorul clasei va suspenda accesul clientului, acesta fiind anunțat în prealabil. 

              – in curs de actualizare

Actualizat 06.11.2020 

custom

Asistență online

Suntem online non-stop pentru a răspunde la orice intrebare.

pay

Plată online

Plăteește rapid folosind sistemul de plată online.

ftree

Protejăm natura

Simplificăm procedurile și salvăm un copac economisind hârtie.