Pe scurt!

­čÄĘBine a╚Ťi venit la atelierul “Explor├ónd Lumea Prin Creion” organizat cu dragoste pentru copiii de la Centrul FLUCS! ├Än cadrul acestui atelier captivant, copiii vor fi ├«ncuraja╚Ťi s─â-╚Öi foloseasc─â imagina╚Ťia ╚Öi creativitatea pentru a da via╚Ť─â propriilor lor lumi fantastice prin intermediul creionului ╚Öi h├órtiei.

Despre curs

­čÄĘDesenul sau pictura sunt printre primele modalitati prin care un copil incepe sa exprime vizual ceea ce simte. Aceasta activitate creativa reprezinta pentru el un mod de manifesta felul in care percepe lumea, exprimarea prin intermediul imaginilor fiind naturala si fireasca pentru mei mici. Este important, ca parinte sau educator, sa incurajezi astfel de actiuni si sa stimulezi abilitati artistice de expresie, deoarece ele sunt esentiale in formarea copiilor.

­čÄĘIata mai jos care este rolul desenului in dezvoltarea celor de varste prescolare si scolare, si care sunt beneficiile pe care le au desenele sau alte moduri de exprimare in viata micutilor.

Desenul dezvolt─â creativitatea celor mici

­čÄĘPictura si desenul reprezinta una din sursele primare care ajuta la dezvoltarea abilitatilor creative ale unui copil. Imaginatia este lasata libera, neingradita, iar prin desen pot lua nastere forme si modalitati noi de exprimare.

Tarife și pachete

Desenul are beneficii de ordin fizic!

­čÄĘDesi poate nu pare la fel de evident, prin desen sunt stimulate si functii motorii ale copiilor, printre care atentia, concentrarea si mai ales coordonarea dintre ochi si maini.

Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă de participare?

5 ani. Totu╚Öi, ├«n diferite cazuri, pot participa ╚Öi copii de 4 ani. Po╚Ťi veni cu cel mic la curs ╚Öi vom evalua situa╚Ťia pe loc.

Cum procedez pentru a mă înscrie la curs?

Înscrierea la cursul de pictură are 2 etape:

  1. Completara formularului de ├«nscriere -┬á se poate completa online ├«n sec╚Ťiunea┬á├Änscrie-te online sau la primul curs sus╚Ťinut de copil (formularul fiind oferit la recep╚Ťie)
  2. Achitarea abonamentului dorit -┬áse poate achita online in sectiunea┬áPl─âte╚Öte online sau la recep╚Ťia centrului.
Plecăm în concediu. Cât trebuie să achit?

Calculeaz─â num─ârul de cursuri la care po╚Ťi participa ╚Öi alege unul din abonamentele care te avantajeaz─â din sec╚Ťiunea ÔÇ×TarifeÔÇŁ din pagina de curs.

Ce beneficii am ca membru flucs?

Membrii flucs. beneficiaz─â de reduceri la evenimentele noastre, oferte ╚Öi promo╚Ťii la abonamentele de curs ╚Öi pre╚Ťuri preferen╚Ťiale ├«n taberele de var─â.

Grupă - Nivel începător

Materiale pentru curs