preloader
pexels-caleb-oquendo-3023756

ÎNCEPÂND DIN 19 MARTIE - ORA 19:00

ARTE MARȚIALE

Bine ați venit în lumea minunată a artelor marțiale pentru copii, unde echilibrul dintre disciplină, distracție și dezvoltare personală se îmbină armonios! La noi, punem accent pe creșterea încrederii în sine, dezvoltarea abilităților motorii și formarea unei atitudini pozitive prin intermediul artelor marțiale.

Despre curs

Prin intermediul jocurilor interactive, exercițiilor creative și activităților educative, copiii vor învăța principii fundamentale precum disciplina, respectul față de ceilalți și responsabilitatea personală. Instruitorii noștri specializați în predarea artelor marțiale pentru copii sunt dedicați să creeze o atmosferă plină de entuziasm și să îi încurajeze pe cei mici să își dezvolte abilitățile într-un mod distractiv și captivant.

Când este cursul?

REZERVĂ LOCUL

Rezervați astăzi locul și permiteți copilului dumneavoastră să descopere magia zborului și a mișcării cu flucs. Suntem aici pentru a împărtăși zâmbete, a construi amintiri și a oferi o experiență personalizată care va rămâne în inimile lor pentru totdeauna. Așteptăm cu nerăbdare să călătorim împreună în lumea minunată a gimnasticii și acrobațiilor aeriene!

1

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Completează formularul și rezervă locul copilului la cursul de arte marțiale.

2

ACHITĂ UN PACHET DISPONIBIL

Selectează un pachet din lista celor de mai sus și finalizează înscrierea la curs.

3

TE AȘTEPTĂM LA CURSUL DE ARTE MARTIALE

Te așteptăm la cursul de arte marțiale! Nu uita să verifici programul claselor.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Găsiți răspunsuri complete și relevante la cele mai des întâlnite întrebări, pentru a vă oferi informațiile necesare și a vă ghida în experiența dumneavoastră la centrul nostru. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru ajutor suplimentar.

Care sunt avantajele practicării acestui sport?

Practicarea artelor martiale aduce numeroase beneficii, cum ar fi îmbunătățirea condiției fizice, creșterea concentrării și disciplină, dezvoltarea capacităților de autoapărare și stimularea încrederii în sine.

Sunt cursurile de karate potrivite pentru toate vârstele?

Da, cursul de karate este potrivit pentru toate vârstele. Clasele sunt adaptate nivelului de experiență și capacităților individuale, astfel încât atât copiii, adolescenții, cât și adulții pot beneficia de antrenamentele de karate.

Cum pot părinții să se implice în progresul copiilor lor în karate?

Părinții pot sprijini progresul copiilor în karate prin participarea la demonstrații și evenimente, încurajarea practicării acasă, susținerea respectării regulilor și valorilor karate-ului și comunicarea regulată cu instructorii pentru a înțelege progresul copiilor lor.

Cum pot să particip?

Este foarte simplu! Este necesar să completezi formularul de rezervare la curs, apoi te așteptăm la flucs. cu cel mic. Participă la curs, achiți unul din pachetele disponibile apoi viitorul sportiv face parte din echipă!

Nu am răspuns tuturor înrebărilor?

Ne pare sincer rău că nu ați găsit încă răspunsurile dorite la întrebările dumneavoastră. Ne străduim să oferim informații clare și accesibile, iar faptul că întrebările dumneavoastră au rămas fără răspuns ne preocupă. Pentru a vă ajuta în mod corespunzător, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră dedicată pentru suport clienți.

sau ne poți scrie un email la office@flucs.ro / (+40)740-142-729

PAREREA TA CONTEAZĂ!

Descoperiți experiența autentică a participanților noștri în secțiunea noastră de recenzii. La flucs. , comunitatea noastră este centrul a tot ceea ce facem, iar aceste păreri reflectă nu doar satisfacția, ci și bucuria și dezvoltarea pe care le oferim copiilor noștri.

GALERIE FOTO

Vă invităm să explorați galeria noastră foto și să vă bucurați de fiecare amintire capturată. Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru a vă alătura comunității noastre pline de zâmbete și realizări, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru al înscrie pe cel mic într-o nouă aventură

Conectează cont

Încă nu ai un cont?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.
0 servicii Coș