Slide
povestea, misiunea și viziunea noastră

DESPRE FLUCS.

Pentru noi calitatea este mai presus de orice și suntem mândri să avem în portofoliu peste 15 ani de experiență în dansul sportiv de performanță, peste 300 de show-uri apreciate național și internațional și o echipă variată de artiști profesioniști, cu servicii la cele mai înalte standarde: antrenori, fotografi, muzicieni, actori, acrobați, dansatori și nu numai.
cursuri pentru copii și adulți
Activități

Paleta largă de produse și servicii flucs. îți oferă posibilitatea de a investi în tine și cei dragi, simplu și la îndemână. Profesorii și antrenorii noștri sunt tineri dedicați, recunoscuți la nivel național și internațional pentru performanță în activitatea pe care o susțin, având, totodată, o experiență pedagogică îndelungată. Descoperă activitățile cu flucs. și hai alături de noi!

Campanii și promoții

Susținem oamenii ambițioși; tocmai de aceea, dacă faci parte din comunitatea flucs. te bucuri de nenumărate beneficii: reduceri în flux continuu, pachete speciale cu prețuri avantajoase, sistemul MyCredits, plată rapidă și securizată prin platforma on-line și multe alte surprize. Descoperă și tu ce înseamnă să ai flucs.!

Spectacole cu
dansatori profesioniști

Ai un eveniment pe care dorești să îl valorifici printr-un spectacol de dans inedit? Poți fi creatorul unor momente de neuitat cu ajutorul echipei noastre. Aruncă o privire peste oferta de servicii și descoperă ce ți se potrivește!

parteneriate & colaborări

Carieră

La flucs. avem ca scop susținerea artiștilor pe termen lung. Ne dorim să creștem ca și echipă și suntem în căutarea persoanelor creative, muncitoare și responsabile, alături de care să dezvoltăm proiectele pe care le derulăm. Află mai multe despre inițiativă și hai alături de noi!
Ședinte private pentru cupluri

Dansul mirilor

Cu flucs. strălucirea e x2! Facem tot ce putem pentru ca voi să reușiți, împreună, să dați startul unei seri de neuitat. Cursurile noastre de dans sunt special concepute pentru a vă pune în valoare, astfel încât să străluciți pe ringul de dans, ca într-un basm special conturat pentru voi.