DESPRE flucs.

flucs. s-a născut din pasiunea pe care o avem pentru ceea ce este frumos, din dorința de a aduce aproape de cursanții noștri acele mici tehnici ce pot oferi strălucire și unicitate unui moment important. Dorim să oferim cursanților noștri experiența fluxului de autenticitate ce poate face orice persoană să se exprime: fluxul de expresivitate, fluxul de mișcare, fluxul de teatru, fluxul de dans. Din pasiunea pe care o avem pentru dezvoltarea personală, teatru, limbi străine, mișcare și dans de societate am creat flucs. – o platformă inovativă de cursuri și activități din România. Fie că ești amator de dansuri dar nu ai reușit să te exprimi până acum, fie că dorești să înveți să vorbeși în public pentru un eveniment special sau doar îți place să te dezvolți și vrei să te rafinezi, flucs. aduce activitățile aproape de tine.

Simte propriul flucs.

Cursurile de vals, quickstep, tango, fox trot, salsa, bachata, cha cha, jive, samba, rumba, paso doble, dezvoltare personală prin teatru, limbi străine ș.a.m.d. sunt special concepute atât pentru cei care doresc să își dezvolte cunoștințele pe care la dețin deja cât și pentru persoanele pasionate care doar doresc să se dezvolte. Tehnica de predare pe care antrenorii și profesorii noștri tineri și pasionați o dețin este adaptată fiecărei grupe de vârstă. Te așteptăm cu drag să descoperi ce înseamnă să ai flucs.
623 Spectacole
12 Tabere
110 Competiții
800 Cursanți

centrul flucs.

SALA DE ANTRENAMENT A CAMPIONILOR!

FACILITĂȚI

Pe lângă sala de antrenament, locația dispune de două grupuri sanitare moderne, un vestiar, curte interioară și spațiu destinat special părinților.

ACCESIBILITATE

Centrul este situat într-o zonă accesibilă atât în Comuna Berceni (este în mijlocul Comunei, pe o rută des frecventată) cât și din București, prin linia de autobuz R475 (de la Apărătorii Patriei).

CURSURI

Având o suprafață de aproximativ 100 mp, spațiul este ideal atât pentru antrenori cât și pentru cursanți, făcând susținerea cursurilor posibilă pentru un număr mare de cursanți.

PERFORMANȚĂ

Dotat în mod profesionit cu parchet și saltele, centrul este un loc ideal pentru antrenamentele de performanță.

custom

Asistență online

Suntem online non-stop pentru a răspunde la orice intrebare.

pay

Plată online

Plăteește rapid folosind sistemul de plată online.

ftree

Protejăm natura

Simplificăm procedurile și salvăm un copac economisind hârtie.

Instagram

ABONEAZĂ-TE!