CURSURI & ACTIVITĂȚI

CURSURI DE TEATRU PENTRU COPII

Profesorii și antrenorii noștri sunt tineri dedicați, recunoscuți la nivel național și internațional pentru performanță în activitatea pe care o susțin, având, totodată, o experiență pedagogică îndelungată. Descoperă portofoliul de activități flucs. și hai alături de noi!

ÎNSCRIERE ONLINE

Participă la curs

Paleta largă de produse și servicii flucs. îți oferă posibilitatea de a investi în tine și familia ta, simplu și la îndemână.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.
Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!
Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.
Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.

Verifică Politica de confidențialitate

AFLĂ CUM E SĂ AI flucs.!

INTRĂ ÎN COMUNITATE!

Prin abonarea la newsletter-ul flucs. vei afla cele mai noi informații despre cursurile de dans, competiții, evenimente, oferte și campanii.
CURSURI DE DANS

PĂREREA CLIENȚILOR

COMUNITATE > INTERVIURI

Piticii de astăzi,
campionii de mâine

Etiam semper nibh orci, ac tincidunt mi consectetur a. In quis tortor ex. Morbi cursus sed neque quis dictum. Duis bibendum ullamcorper pharetra. Vivamus quis turpis et enim cursus neque quis dictum volutpat convallis.

Informații utile

Cursurile de dans pentru copii îmbină tehnica desprinsă din dansul sportiv (prin stiluri precum vals, cha cha, quickstep, samba, vals vienez, jive, tango, rumba, foxtrot, paso doble) cu divertismentul dansului modern. Astfel, cei mici vor învăța să danseze într-un mod distrativ dar eficient.

Copii care doresc să participe la cursurile de dans trebuie să vină cu: încălțăminte de schimb, haine lejere care permit mișcarea, o sticluță cu apă și cu multă bună dispoziție.

Vârsta minimă de participare este 3 ani.

Participarea la prima ședință este gratuită. Abonamentul pentru luna în curs se achită până la data de 10 ale lunii respective.

DOCUMENTE

CONTACT

Nu te descurci? Poți lua legătura direct cu antrenorul: (+40)754.295.977
Sau să ne poți scrie pe office@flucs.ro pentru mai multe informații.

Formular înscriere

    Nume cursant complet:

    Dată de naștere:

    Telefon:

    Email reprezentant legal:

    Nume reprezentant (părinte):