dESPRE PUNCTELE DE LOIALITATE

1. Creează-ți cont pe www.flucs.ro
În calitate de client flucs. înregistrat, poți folosi automat programul de fidelitate și primești 5 Puncte de Loialitate cadou de bun venit.

2. Adună Punctele de Loialitate
La fiecare comandă primești un număr de Puncte de Loialitate. Poți aduna puncte extra prin numeroase promoții, de ziua ta de naștere sau abonându-te la Newsletter.

3. Folosește Punctele de Loialitate
Adaugă produsele / serviciile de loialitate favorite în coș chiar de la a doua comandă.

Cum funcționează punctele de loialitate?

Pentru fiecare achiziție pe care o vei face pe website-ul www.flucs.ro, vei primi un număr de Puncte de Loialitate. Numărul de Puncte de Loialitate este afișat în pagina fiecărui produs și poate varia între 2 și 30 de puncte. 

Poți aduna Puncte de Loialitate extra prin oferte sau promoții speciale, de ziua ta de naștere sau chiar abonându-te la Newsletter. Acestea sunt promovate pe site-ul nostru și prin newslettere și te pot ajuta să primești recompensele favorite mult mai repede.

Punctele de Loialitate îți vor fi creditate după ce comanda a fost achitată integral, iar plata este înregistrată în sistemul nostru. Din motive tehnice, există posibilitatea ca plăţile să apară ca fiind înregistrate în sistemul nostru la aproximativ o zi după ce au fost înregistrate în contul tău.

Regulament compelet

Descarcă regulamentul complet al campaniei pentru a ințleg toate bneficiile punctelor de loialitate.