CURSURI & ACTIVITĂȚI

CURSURI DE TEATRU PENTRU COPII

Profesorii și antrenorii noștri sunt tineri dedicați, recunoscuți la nivel național și internațional pentru performanță în activitatea pe care o susțin, având, totodată, o experiență pedagogică îndelungată. Descoperă portofoliul de activități flucs. și hai alături de noi!


Program cursuri


Contactează-ne

ÎNSCRIERE ONLINE

Participă la curs

Paleta largă de produse și servicii flucs. îți oferă posibilitatea de a investi în tine și familia ta, simplu și la îndemână.


înscrie cursant
news
PITICII DE AZI, CAMPIONII DE MÂINE

INTERVIURI

Colegii noștri vor invita unul din cursanți în funcție de evoluția sa, la  interviu.


VEZI INTERVIU

online-appointment
PLĂTEȘTE ONLINE

ACHITĂ ABONAMENT

Salvăm împreună natura economisind hârtie în schimbul rapoartelor digitale. 


ACHITA ONLINE

event
URMĂTOARELE ACTIVITĂȚI DIN CENTRU

EVENIMENTE

Descoperă următoarele evenimente ce vor avea loc în cadrul sălii flucs.


DESCOPERĂ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dansul are zeci de beneficii în dezvoltarea unui copil: îmbunătățește capacitatea motrică, ține sub control greutatea corporală, crește rezistența sistemului osos și muscular și îmbunătățește echilibrul. Totuși, alături de antrenorii noștri, dansul devine o formă potrivită de relaxare și de distracție, un loc plăcut de socializare și un spațiu propice dezvoltării conduitei în propriul program. La flucs. îmbinăm cursurile distractive de dans modern cu cele de dans sportiv: vals, vals lent, tango, cha cha, samba și multe altele. 

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.

Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!

Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.

TARIFE & PACHETE

Verifică Politica de confidențialitate

AFLĂ CUM E SĂ AI flucs.!

INTRĂ ÎN COMUNITATE!

Prin abonarea la newsletter-ul flucs. vei afla cele mai noi informații despre cursurile de dans, competiții, evenimente, oferte și campanii.
PĂREREA CLIENȚILOR

Multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri,pentru devotamentul,rabdarea si munca depusa in aceste vremuri”incerte”.Suntem alaturi de voi in proiectul FLUCS si mergem impreuna inainte!
Multumim si noi intregii familii FLUCS. si va uram un An Nou fericit plin de impliniri alaturi de cei dragi!

Maria B.
Părinte cursant

Antrenorii sunt de admirat, profesioniști și foarte devotați. Serviciile sunt de nota 10 și atmosfera e foarte plăcută. ȚINEȚI-O TOT AȘA 👏🏻

Beatrice B.
Cursant

Pentru grupa de începători, vă suntem recunoscători, că numai datorită d-voastră copiilor le place, vin cu încredere, sunt foarte fericiți când e vorba de dansuri, se implică și noi ca părinți nu putem decât să ne bucurăm.
Vă mulțumim!!

Aida
Cursant

Vreau să îi mulțumim domnului profesor pentru tot efortul depus cu acești copii online si la sală!Felicitări!

Ana Maria F.
Părinte


Scrie o recenzie nouă


COMUNITATE > INTERVIURI

Piticii de astăzi,
campionii de mâine

Credem cu tărie că cei mici sunt viitorul, tocmai de aceea suținem din plin performanța lor. În cadrul sesiunii de interviuri „Piticii de azi, campionii de mâine” am intervievat câțiva cursanți flucs. cu merite deosebite. Descoperă povestea lor, trăiește emoția alături de ei și fii și tu un campion cu flucs.!

mai multe interviuri


Informații utile

Cursurile de dans pentru copii îmbină tehnica desprinsă din dansul sportiv (prin stiluri precum vals, cha cha, quickstep, samba, vals vienez, jive, tango, rumba, foxtrot, paso doble) cu divertismentul dansului modern. Astfel, cei mici vor învăța să danseze într-un mod distrativ dar eficient.

Copii care doresc să participe la cursurile de dans trebuie să vină cu: încălțăminte de schimb, haine lejere care permit mișcarea, o sticluță cu apă și cu multă bună dispoziție.

Vârsta minimă de participare este 3 ani.

Participarea la prima ședință este gratuită. Abonamentul pentru luna în curs se achită până la data de 10 ale lunii respective.

DOCUMENTE


Politica de confidențialitate


Termeni & condiții


Notă de informare GDPR


Regulament intern


Politica Cookies

coins-GRAY

Vezi aici lista de tarife pentru cursul de dans

address-GRAY

Adresă: Strada CIULIN nr. 12A, Comuna Berceni

CONTACT

Nu te descurci? Poți lua legătura direct cu antrenorul: (+40)754.295.977
Sau să ne poți scrie pe office@flucs.ro pentru mai multe informații.

Formular înscriere


  Nume cursant complet:

  Dată de naștere:

  Telefon:

  Email reprezentant legal:

  Nume reprezentant (părinte):

  Accept Termenii & condițiile platformei.

  Accept Politica de confidențialitate a platformei.

  Accept Regulamentul de ordine intrioară.