CURSURI DE muzică

PENTRU COPII ȘI TINERI

Despre curs

Un prilej pentru distracție și socializare, activitățile extrașcolare sunt și o modalitate optimă de a dezvolta talentele, interesele și pasiunile celor mici. Cursurile de muzică și abilitatea de a cânta la un instrument reprezintă o metodă deosebit de ofertantă de a dezvolta capacitățile cognitive, de coordonare și de exprimare ale copiilor.

La centrul flucs. tehnica și creativitatea se îmbină pentru a cultiva și a pune în valoare abilitățile muzicale ale fiecărui cursant, într-un mod dinamic și captivant. Sub îndrumarea echipei noastre, explorarea muzicii devine o activitate plăcută și relaxantă care le permite celor mici să se dezvolte cu drag, în propriul ritm.

Iată câteva dintre beneficiile cursurilor de muzică:

 • Ajută la dezvoltarea cognitivă și a unei coordonări optime între cele două emisfere ale
  creierului.
 • Cercetările arată că studierea unui instrument îmbunătățește performanțele școlare ale
  copiilor și ajută să înțeleagă mai bine matematica.
 • Îmbunătățesc capacitățile de concentrare și de gestionare a stresului.
 • Cultivă determinarea și perseverența.
 • Susțin dezvoltarea siguranței și a încrederii de sine.
 • În contextul de grup, promovează cooperarea și abilitățile de socializare.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Care este vârsta minimă de participare?

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.

Ce studiem?

...

Ce trebuie să aducem la curs?

Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea și voie bună, evident!

Cum pot achita abonamentul?

Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

Antrenori de admirat, profesioniști și foarte devotați. Serviciile sunt de nota 10 și atmosfera este foarte plăcută. Țineți-o tot așa! - Beatrice B. - Cursant

Multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri,pentru devotamentul,rabdarea si munca depusa in aceste vremuri"incerte". Suntem alaturi de voi in proiectul FLUCS si mergem impreuna inainte!
Multumim si noi intregii familii FLUCS. si va uram un An Nou fericit plin de impliniri alaturi de cei dragi!
Maria B. - Părinte cursant

Pentru grupa de începători, vă suntem recunoscători, că numai datorită d-voastră copiilor le place, vin cu încredere, sunt foarte fericiți când e vorba de dansuri, se implică și noi ca părinți nu putem decât să ne bucurăm.

Vă mulțumim!!
Aida - Cursant

 • Nivel pregătire: Începător - Intermediar
 • Durată curs: 60-90 minute
 • Recurență: 1 curs / săptămână
 • Programări
  ședințe private:
  (+40)720.415.858
  (+40)735.661.682