CURSURI DE TEATRU

PENTRU COPII ȘI TINERI

Despre curs

Chiar dacă nu aspiri la o carieră în actorie pentru juniorul tău, cursurile de teatru oferă o mulțime de beneficii pentru dezvoltarea socio-emoțională și fizică a celor mici. Acestea îi ajută pe copii să dezvolte noi competențe, să-și descopere și să-și cultive abilitățile deja existente și să facă față într-un mod mai echilibrat oricărei provocări din viața de zi cu zi.

Iată câteva dintre beneficiile cursurilor de teatru:

 • Cultivă încredere și siguranță de sine.
 • Dezvoltă abilitățile de exprimare și comunicare verbală și nonverbală atât în grupuri restrânse cât și în fața unui public larg.
 • Dezvoltă empatia și creativitatea.
 • Îmbunătățește abilitățile de concentrare și gestionare a emoțiilor.
 • Dezvoltă abilitățile de cooperare și lucru în echipă.
 • Încurajează cunoașterea de sine și o dezvoltare armonioasă a personalității.
 • Poate facilita dezvoltarea unor prietenii bazate pe încredere și cooperare.
 • Susține dezvoltarea culturală și intelectuală a tinerilor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Care este vârsta minimă de participare?

6 ani.

Ce studiem?

În cadrul cursurilor de teatru copiii vor învăța să joace, să fie spontani și să performeze cu încredere în fața unui public. Prin intermediul jocului, a experimentului și a unor exerciții captivante și dinamice ei vor deprinde tehnici de actorie, naturalețe în exprimare și încrederea necesară pentru a se exprima pe sine sau a-și însuși orice rol.

Ce trebuie să aducem la curs?

...

Cum pot achita abonamentul?

Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

Antrenori de admirat, profesioniști și foarte devotați. Serviciile sunt de nota 10 și atmosfera este foarte plăcută. Țineți-o tot așa! - Beatrice B. - Cursant

Multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri,pentru devotamentul,rabdarea si munca depusa in aceste vremuri"incerte". Suntem alaturi de voi in proiectul FLUCS si mergem impreuna inainte!
Multumim si noi intregii familii FLUCS. si va uram un An Nou fericit plin de impliniri alaturi de cei dragi!
Maria B. - Părinte cursant

Pentru grupa de începători, vă suntem recunoscători, că numai datorită d-voastră copiilor le place, vin cu încredere, sunt foarte fericiți când e vorba de dansuri, se implică și noi ca părinți nu putem decât să ne bucurăm.

Vă mulțumim!!
Aida - Cursant

 • Nivel pregătire: Începător - Intermediar
 • Durată curs: 60 minute
 • Recurență: 2 cursuri / săptămână