CURSURI & ACTIVITĂȚI

CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Nimic nu este mai plăcut decât sentimentul reușitei, acel „Da, se poate!” care ne surprinde uneori. Pe lângă beneficiile motrice, dezvoltarea spiritului de echipă, îmbunătățirea aptitudinilor fizice și a calității somnului, prin structura pedagogică a cursurilor, poți ajunge să fii mândru de reușitele tale și să te numești singur un adevărat dansator. Te așteptăm  cu drag!

VREI SĂ PARTICIPI LA CURS?

ÎNSCRIE-TE AICI!

Înainte de a participa la curs îți recomandăm să te înscrii aici, completând formularul. În acest fel îți eficientizezi timpul la sală și contribui la reducerea cantităților de hârtie. Hai să aven flucs. și să  salvăm împreună un copac!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dansul are zeci de beneficii în dezvoltarea unui copil: îmbunătățește capacitatea motrică, ține sub control greutatea corporală, crește rezistența sistemului osos și muscular și îmbunătățește echilibrul. Totuși, alături de antrenorii noștri, dansul devine o formă potrivită de relaxare și de distracție, un loc plăcut de socializare și un spațiu propice dezvoltării conduitei în propriul program. La flucs. îmbinăm cursurile distractive de dans modern cu cele de dans sportiv: vals, vals lent, tango, cha cha, samba și multe altele. 

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.
Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!
Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.
Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.
CURSURI DE DANS PENTRU COPII

TARIFE & PACHETE

SINGLE
35 RON / ȘEDINȚA
1 ȘEDINȚĂ DE CURS
VALABILITATE 30 ZILE
HOBBY
120 RON / 4 ȘEDINȚE
4 ȘEDINȚE DE CURS
VALABILITATE 30 ZILE
PERFORMANCE
POPULAR
160 RON / ABONAMENT LUNAR
ABONAMENT INDIVIDUAL
VALABILITATE 30 ZILE
DOUBLE
ECONOMIC
270 RON / ABONAMENTE LUNAR
ABONAMENT FRAȚI
VALABILITATE 30 ZILE

Verifică Politica de confidențialitate

AFLĂ CUM E SĂ AI flucs.!

INTRĂ ÎN COMUNITATE!

Prin abonarea la newsletter-ul flucs. vei afla cele mai noi informații despre cursurile de dans, competiții, evenimente, oferte și campanii.
CURSURI DE DANS

PĂREREA CLIENȚILOR

COMUNITATE > INTERVIURI

Piticii de astăzi,
campionii de mâine

Credem cu tărie că cei mici sunt viitorul, tocmai de aceea suținem din plin performanța lor. În cadrul sesiunii de interviuri „Piticii de azi, campionii de mâine” am intervievat câțiva cursanți flucs. cu merite deosebite. Descoperă povestea lor, trăiește emoția alături de ei și fii și tu un campion cu flucs.!

Informații utile

Cursurile de dans pentru copii îmbină tehnica desprinsă din dansul sportiv (prin stiluri precum vals, cha cha, quickstep, samba, vals vienez, jive, tango, rumba, foxtrot, paso doble) cu divertismentul dansului modern. Astfel, cei mici vor învăța să danseze într-un mod distrativ dar eficient.

Copii care doresc să participe la cursurile de dans trebuie să vină cu: încălțăminte de schimb, haine lejere care permit mișcarea, o sticluță cu apă și cu multă bună dispoziție.

Vârsta minimă de participare este 4 ani.

Participarea la prima ședință este gratuită. Abonamentul pentru luna în curs se achită până la data de 10 ale lunii respective.

DOCUMENTE

CONTACT

Nu te descurci? Poți lua legătura direct cu antrenorul: (+40)735.661.682.
Sau să ne poți scrie pe office@flucs.ro pentru mai multe informații.

Formular înscriere

    Nume cursant complet:

    Dată de naștere:

    Telefon:

    Email reprezentant legal:

    Nume reprezentant (părinte):