CURSURI & ACTIVITĂȚI

CURSURI DE DANS
pentru adulți

Nimic nu este mai plăcut decât sentimentul reușitei, acel „Da, se poate!” care ne surprinde uneori. Pe lângă beneficiile motrice, dezvoltarea spiritului de echipă, îmbunătățirea aptitudinilor fizice și a calității somnului, prin structura pedagogică a cursurilor, poți ajunge să fii mândru de reușitele tale și să te numești singur un adevărat dansator. Te așteptăm  cu drag!

Înscrieri și informații: 0735.661.682

2 Dans adulti - Categorie generala

Următoarele cursuri de dans:

ȘEDINȚE PRIVATE

Rezervă-ți locul la o ședință privată pentru a aprofunda mai mult

ACHITĂ ONLINE

Simplificăm procedurile și salvăm un copac economisind hârtie.

ASOCIAȚIA flucs.

Donează pentru a susține unul din proiectele noastre

PĂREREA CLIENȚILOR

 • Antrenorii de admirat, profesioniști și foarte devotați. Serviciile sunt de nota 10 și atmosfera e foarte plăcută. Țineți-o tot așa!
  Beatrice B. - Cursant
 • Multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri,pentru devotamentul,rabdarea si munca depusa in aceste vremuri"incerte".Suntem alaturi de voi in proiectul FLUCS si mergem impreuna inainte! Multumim si noi intregii familii FLUCS. si va uram un An Nou fericit plin de impliniri alaturi de cei dragi!
  Maria B. - Părinte cursant
 • Pentru grupa de începători, vă suntem recunoscători, că numai datorită d-voastră copiilor le place, vin cu încredere, sunt foarte fericiți când e vorba de dansuri, se implică și noi ca părinți nu putem decât să ne bucurăm. Vă mulțumim!!
  Aida - Cursant
 • Vreau să îi mulțumim domnului profesor pentru tot efortul depus cu acești copii online si la sală!Felicitări!
  Ana MAria F. - Părinte
AFLĂ CUM E SĂ AI flucs.!

INTRĂ ÎN COMUNITATE!

Prin abonarea la newsletter-ul flucs. vei afla cele mai noi informații despre cursurile de dans, competiții, evenimente, oferte și campanii.

Verifică Politica de confidențialitate