Slide ÎNSCRIE-te ONLINE aFLĂ MAI MULTE CURSURI DE DANS
PENTRU COPII ÎNCEPÂND DE LA 4 ANI
ÎNSCRIE-te ONLINE aFLĂ MAI MULTE CURSURI DE TEATRU PENTRU COPII ÎNCEPÂND DE LA 6 ANI ÎNSCRIE-te ONLINE aFLĂ MAI MULTE CURSURI DE BALET PENTRU COPII ÎNCEPÂND DE LA 4 ANI

Cursuri cu
flucs. pentru oameni mari și mici.

Paleta de cursuri flucs. se diversifică de la o zi la alta! Verifică mereu ce cursuri avem disponibile și bucură-te de activități atât pentru copii cât și pentru adulți la standarde înalte de calitate!

Rulează videoul

Despre centrul flucs.

WOODMART – BEST ECOMMERCE THEME 2017/18
ruler-transparent.png

GRAPHIC DESIGN

Curabitur lacinia tristique velit ut laoreet.

ruler-transparent.png

WEB DESIGN

By the readable content of a page when its layout.

ruler-transparent.png

BRANDING

Fact that a reader will be distracted.

ruler-transparent.png

PHOTOGRAPHY

The point of using Lorem Ipsum is that it has it.

Înscrie-te la curs!

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t.

Verifică Politica de confidențialitate

AFLĂ CUM E SĂ AI flucs.!

INTRĂ ÎN COMUNITATE!

Prin abonarea la newsletter-ul flucs. vei afla cele mai noi informații despre cursurile de dans, competiții, evenimente, oferte și campanii.

Întrebări frecvente

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t.

La orele de balet pentru copii, antrenorul transformă cursul într-un univers fascinant pe placul copiilor, dezvoltându-le atât abilitățile fizice pentru a dansa cât și creativitatea. Copiii pregătiţi de antrenorii noștri la orele de balet au obţinut numeroase premii la concursurile la care au participat.
Prin joacă acompaniată de muzică, ghidati cu drag şi dedicare, cei mici vor crea povești, prietenii și experiențe noi. Cursurile de balet oferă posibilitatea de a descoperi, pas cu pas, lumea dansului clasic.

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.
Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!
Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.
Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.
Sedințe private

DANSUL MIRILOR

3 iulie 2022 - 4 septembrie 2022

TABERE DE VARĂ

Coș

Conectează cont

Încă nu ai un cont?