Tel: (+40)754.295.977 / (+40)735.661.682

Despre curs
informații necesare

Cursurile de balet au o structură introductivă, de tip pre-balet și conțin exerciții de formare fizică prcum și pregătire pentru a putea practica dans clasic (balet) la un nivel profesionist.

4 ani. Totuși, în diferite cazuri, pot participa și copii de 3 ani. Poți veni cu cel mic la curs și vom evalua situația pe loc.

Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!

Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.

PROGRAM CURSURI

MARȚI
17:00 - 18:00 - cURS INTERMEDIAR - Copii

JOI
17:00 - 18:00 - cURS INTERMEDIAR - Copii

TESTIMONIALE

Rămâi conectat
AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI ALĂTURI DE NOI

ÎNSCRIERE CURSANT
completează formularul

  Nume cursant complet:

  Dată de naștere:

  Telefon:

  Email reprezentant legal:

  Nume reprezentant (părinte):

  Activitate:  Completază datele necesare formularului de înscriere pentru a putea participa la cursul dorit.

  După ce ai trimis datele vei primi pe email cu formularul de înscriere în format PDF. De asemenea antrenorul la prima ședință va avea formularul de înscriere completat de tine pentru al semna.

  După finalizarea înscrierii online te așteptăm la prima ședință gratuită la cursul la care ai optat să participi.

  În cazul în care întâmpini probleme ne poți scrie în chatul online.

  RECOMANDARE:
  Pentru a putea achita online este necesar să te înregistrezi/autentifici în contul de client din platforma flucs.

  Coș