Înscriere online Cursuri de teatru pentru copii

Despre curs
informații necesare

Cursurile de teatru oferă copilului un mediu sigur în care acesta poate, prin intermediul jocului și a atmosferei degajate, să își acceseze toate resursele necesare în procesul maturizării. Conținutul emoțional puternic și energia copilului este canalizată în acțiuni creative, cu scop educațional. Totodată favorizează socializarea în colectivitatedepășirea timidității, explorarea metodelor de adaptabilitate și crește eficiența de învățare.

Punem preț pe calitatea exercițiilor și dobândirea de către cursant a elementelor necesare dezvoltării lui individuale. Tocmai de aceea vârsta minimă de înscriere este 6 ani.

Echipamentul necesar pentru participarea la cursuri: mască, încălțăminte de schimb, haine comode care permit mișcarea. Și voia bună, evident!

Există două modalități de plată: fie în sala de curs, fie direct de pe site, achiziționând unul din abonamentele din secțiunea „Tarife”. Odată achiziționat, în „Panoul Clientului” îți poți urmări situația contului, tabelul de prezențe și te poți bucura de oferte în flucs. continuu.

Cu flucs. te bucuri de nenumărate reduceri și oferte pentru înscrierea copilului la mai multe activități ale centrului nostru, înscrierea a doi sau mai mulți copii la cursurile flucs. și ai beneficii pentru persoanele înscrise prin recomandarea ta, folosind codul unic. Poți afla despre toate acestea în secțiunea „Oferte”. Detalii despre abonamentele pentru frați găsești în josul paginii, la secțiunea „Tarife”.

PROGRAM CURSURI

SÂMBĂTĂ
10:00 - 12:00 - Curs de teatru - Copii

TESTIMONIALE
Părerile CLIENȚILOR

Rămâi conectat
AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI ALĂTURI DE NOI

ÎNSCRIERE CURSANT
completează formularul

  Nume cursant complet:

  Dată de naștere:

  Telefon:

  Email reprezentant legal:

  Nume reprezentant:

  Activitate:

  Completază datele necesare formularului de înscriere pentru a putea participa la cursul dorit.

  După ce ai trimis datele vei primi pe email cu formularul de înscriere în format PDF. De asemenea antrenorul la prima ședință va avea formularul de înscriere completat de tine pentru al semna.

  După finalizarea înscrierii online te așteptăm la prima ședință gratuită la cursul la care ai optat să participi.

  În cazul în care întâmpini probleme ne poți scrie în chatul online.

  Shopping cart

  Conectează cont